Fortbildning av en Ljudtekniker!

Driven som jag är, vill jag lära mig så mycket som möjligt innan livet tar slut. Som den där gången min älskade cykel blev stulen, som jag delade med min bästa vän när jag gick i Piteå. I stället för att sörja och sedan köpa en ny cykel, så grät jag en skvätt, för att sedan tänka om. Vad ska jag ha en ny cykel till egentligen? Cykla kan jag ju redan, och Vår är det ute och marken just sopad från allt grus… Jag köper mig en skateboard istället! Sagt och gjort! Ska väl erkänna att det gick lite mindre bra i början. Men min kära skateboard står fortfarande på trappen och väntar på mig om somrarna.

Jag kommer nog aldrig att ändras. Alltid ska det ske nåt. Alltid finns det något att lära sig! Och fortbildning är ju nåt av det viktigaste man kan ägna sig åt då det finns tid över som egen företagare anser jag.

Just för tillfället har jag fått för mig att jag ska lära mig köra tung lastbil. Och förhoppningsvis kommer mina Ljudteknikerkollegor att tycka ännu mer om mig nu när jag snart kan köra deras tunga case! Efter en vinter/vår/sommarturné med Daniel Adams-Ray, och ett antal för många procent överlast, ser jag helst ett CE på baksidan av mitt körkort. Och jag är en bra bit på väg. Idag fick jag, Linnea Carell, alla rätt på provet om ”säkerhet på väg”. Grattis till mig!

Daniel Adams-Ray sommarturnépremiär på Siesta i Hässleholm.

Överfull turnébuss på turné med Daniel Adams-Ray.