En Ljudteknikers drömmar!

Får man en vision, så tycker jag man ska göra vad man kan för att göra verklighet av den. ”Dream it, do it!” – Det är ett nytt motto jag lever efter. Det var ett av mina inspirationsobjekt, Johanna Gustavsson, som fått mig att börja leva efter det. Johanna är en ettrig liten jävel vars energi smittar av sig, även på den mest apatiska varelse som skapats. Hon har drömmar och mål som jag, att lyckas inom denna mans-dominerande bransch. Kolla in, och bli inspirerad av hennes blogg Här!

Från idé till verklighet, har min logga ”LC:sounddesign” blivit idag. Tack till min vän Tobias Jansson för ditt utmärkta arbete med att förverkliga den från min kladdiga blyertsskiss. En remix av din låt ”Parallax – remix” kommer som tack inom kort! Acc:xess (Tobias) version av låten hittar ni Här!

Idag blev även en gammal dröm till verklighet. När jag var ”ung” och nyss blivit intresserad av ljudteknik, såg jag upp till, och trånade efter, de coola ljudteknikerna från Örebro. Idag blev äntligen ett möte bestämt med deras ljudfirma Lemo. Hoppas på ett samarbete med dem i framtiden. www.lemomusic.se

Begynnelsen till en ljudtekniker - Linnea Carell

Begynnelsen till en ljudtekniker - Linnea Carell

LC sounddesign

Begynnelsen till min logga "LC sounddesign".