Galna gig och ledig helg för en Ljudtekniker.

I torsdags var jag ljudtekniker på ett spännande och roligt företagsgig på Kungsleden i Stockholm. De skulle ha sin årliga julfest och hade hyrt in showgruppen ”Three D” som underhållning, www.threed.se. Det var ett litet ställe med liten budget och för att få plats så fick jag klämma in min mixplats i baren, bakom PA:t. Det var inga värstinggrejer till PA-utrustning heller, så jag är så glad att jag hade med min nyinköpta 31bands Eq, så att jag kunde Eq:a till grejerna så det lät ok. Mycket spring fick det bli för att höra så det lät bra ut i PA:t. ”Three D” var tre trevliga tjejer som sjöng helt fantastiskt bra. Synd bara att en av de trådlösa mikrofonerna gick sönder och började dista mitt i andra set. Tre set körde de och i sista setet var det röj värre. De fick upp precis alla ur publiken på dansgolvet och körde de skönaste discolåtarna, och alla dansade som galningar och sjöng med för full hals. Även jag, bartendrarna och serveringspersonalen rycktes med i dansen och till och med Janne Börjeson från Börjeson Event AB, www.partyevent.se, som höll i eventet, svängde sina lurviga till discomusiken ett tag. Det var en kul och lyckad kväll för alla parter.

Dans på Kungsleden i Stockholm.

Dans på Kungsleden i Stockholm.

Helgen har annars varit lugn och ledig. Jag har uppdaterat min youtubekanal med några av de låtar jag gjort. Kolla in den Här, eller gå in under sidan Musik ovan.

Inklämd mixplats i baren bakom PA:t.

Inklämd mixplats i baren bakom PA:t

God 4:e Advent!

Kocken lägger upp förrätten.

Kocken lägger upp förrätten.

Förberedelser för julfest på Kungsleden.

Förberedelser för julfest på Kungsleden.