Lemo, E-type & Linnea Carell = <3

Dagen började med ett fortsatt möte med ljudfirman LEMO i Örebro, www.lemomusic.se, som påbörjats innan jul. Jag hade hört av mig till dom i syfte för ett eventuellt samarbete om de vid något tillfälle hade brist på ljudtekniker under våren. Det visade sig att de hade en heltidstjänst som skulle tillsättas snarast. Så från 1:a februari kan man titulera sig som anställd som Ljudtekniker på LEMO. Kul! =)

I morgon bär det av till Karlstad för gig på Tempel. Och nu har chefen Henrik på LiveAudio, www.liveaudio.se, bestämt att jag ska köra monitor på E-type. Kul som fan! 3st in-earmix samt 6st wedge-mixar ska det bli. Får jobba på ett Yamaha M7cl. Fick den 12 sidor långa ridern förut och ska ha den som kvällslektyr.

Bild från "Night at the Opera - Tribute to Queen"

Bild från ”Night at the Opera – Tribute to Queen”