CE-teoriprov och Kunglig backning!

Min dag fick en riv-start då min j***a väckarklocka inte ringde (eller om det nu va jag som inte hörde, men det kan jag aldrig tänka mig). Vaknade till en kortis och skulle bara se efter hur lång tid till jag fick sova, som man gör ni vet när man vaknar tidigt. Tittar på klockan och fick sen den där känslan man får när man inser hur det ligger till. HELVETE! 10:17!! Insikten om att jag om exakt 43min ska sitta redo och skriva CE-teoriprov på trafikverket i Örebro, river som en kall kår på ryggen och sticker en kniv i hjärtat. Tar ett snabbt beslut om att försöka hinna.

Blixten - Linnea Carell 4år

Blixten - Linnea Carell 4år

Och tro det eller ej, men på 43min hann jag få på mig kläder, få med mig det jag behövde, skrapa bilen, inse att jag inte har nån bensin, tanka bilen, köra ”ganska” lagligt till Örebro samt komma 3 minuter för tidigt… DET är vad jag kallar effektivitet!

När jag var liten blev jag kallad för blixten, för att jag va så in i h-vete seg av mig. Men idag kära mamma, så har jag bevisat att jag faktisk kan leva upp till mitt smeknamn på riktigt!

Men hur gick provet då? …. Hehe, jo det gick bra, så nu är det bara en uppkörning på E och ett YKB-prov kvar tills allt är i hamn. Ska bara lära mig backning med släp, vilket jag verkar har talang för märkte jag idag då jag satte en vänsterbackning in mellan konerna på första försöket. Så det ska väl inte dröja så länge innan allt är klart hoppas jag!

CE-teori godkänd för Linnea Carell

CE-teori godkänd för Linnea Carell