YKB, LEMO och E-kort

Sista skolveckan.. eller ja, inte sista, men sista innan jag ska börja jobba på LEMO i Örebro. Ska bli så jävla kul att sätta tänderna i nya grejer och gå ut helt på det man gillar mest och det man är bäst på. Kan knappt vänta. Grattis Mårthen och LEMO som hittade mig och hoppas ni kommer stå ut med mig, haha. Nu ska vi kicka as! :P

Ska strax in mot Kumla och Trafikcenter där jag håller på att ta kortet för tungt släp. Hoppas på uppkörningstid snart så jag kan koncentrera mig på jobbet. Men denna vecka kommer mycket tid efter skolan gå åt att plugga inför Yrkeskompetensbeviset, YKB, man måste ha för att få köra tungt inom branschen. Prov på måndag, och det är ett antal sidor som ska in i skallen, och förhoppningsvis sitta kvar. Men d ä bar’ å åk!

YKB studier hemma hos Linnea Carell

YKB studier hemma hos Linnea Carell