Plugga & Mixa & Plugga &…

Min hjärna är fullproppad. Orkar inte mer snart. Vändradier, förkortningar, ekonomiska formler och bruttovikter blandas i en salig röra i mitt huvud just nu. Ska lägga mig om en stund och hoppas på att sömnen ska göra sitt innan det blir en ny dag av samma röra – YKB-plugg. Försökte koppla bort allt lite genom att mixa om en gammal radioteater jag och min lillasyster gjorde för många herrans år sedan. En av de första grejerna jag gjorde själv i en studio. Den handlar om vår familj på en typisk bilutflykt, med inslag av tokiga händelser som hänt på riktigt. Det var en present till mamma och pappa då de fyllde 50år. Den är riktigt rolig faktiskt, men tyvärr låter den mer och mer fördjävlig ju äldre och mer erfaren jag blir. Och det är kanske inte så konstigt när man hade noll koll och spelade in speakerrösterna med mikrofonen bak-o-fram, Haha… Det var tider det. Tyvärr gick det inte att göra så mycket med den mer än att lägga ett High-pass filter, EQ:a lite och komprimera. Men nu behöver jag inte skämmas så mycket som förut när jag lyssnar på den i alla fall.=)

Linnea Carell