Nya Projekt på G för L.Carell!

Baksidan med ett företag, (när man inte direkt är intresserad av baksidan), är alla dessa papper som ska i ordning för redovisning 1 gång per år. Värdelöst!.. eller ja.. tråkigt! Och man drar på det.. …och man drar på det… …och hela tiden förbannar man sig själv med tanken ”Varför gjorde jag inte detta med en gång!”… Tack och lov är man inte ensam med detta ”problem” har jag hört. Men jag håller på med det nu, och det går ju ganska fort eftersom jag i alla fall har varit duktig och gjort nästan allt, förutom att sätta verifikationsnummer på alla miljoner papper, utan bara lagt allt i en hög. Haha! Men nu har jag skaffat mig en pärm, och nu ska skiten in i den, och sedan läggas på revisorns bord på måndag. Skönt!

Sen ska jag hugga in på mitt nya projekt! :

TV-spelskonsert med Karlskoga Symfoniorkester och Dator. Min vän Tobias Jansson alias Acc:xess har remixat några låtar från gamla TV-spel, och jag arrangerar dom för symfoniorkester och dator. Sen river vi av en konsert i höst för alla intresserade. Kommer bli riktigt coolt. Kolla in Tobias youtube och njut av hans remixer och fantastiska musikvideos Här!

I helgen (24-25/2) är det sista chansen att gå på ”A Night At The Opera – A Tribute To Queen”. Absolut sista föreställningarna av konsert-succén som har kommenterats glatt av självaste ”Queen” själv. Hörde att det bara finns ca 100 biljetter kvar på fredagens konsert på Karlstad CCC, så gillar du Queen ska du absolut snabba dig på! Har varit med som backlinetekniker under det senaste året, och kan varmt rekommendera att pallra sig dit!

Night At The Opera - A Tribute to Queen

Johan Boding i "A Night At The Opera - A Tribute to Queen"