Hjälp! – Ljudtekniker med Turnéabstinens!

Tänk vad dofter, musik, ljud, platser, ja till och med hur solen färgar träden på kvällen kan framkalla minnen och känslor från svunna tider. När jag blir gammal vill jag ha många minnen inom mig att se tillbaka på, och inte ångra något i mitt liv. Det jag är mest rädd för, är att jag som gammal kommer känna att jag borde kämpat hårdare för att fått göra det jag ville med livet. Tävlingsinstinkten inom mig tär inombords och jag vill bara ha mer och mer hela tiden. Varför blir jag inte nöjd? Ibland vill jag bara ge upp och vara nöjd med det jag har, och gör det för någon timme sådär… Sen börjar det om… Hungern som aldrig ger sig. När jag fått lillfingret av något, så vill jag ha hela handen.. och sen hela kroppen och helst själen och livet på det jag hittat. Grr!! Ge mig! Jag vill Jobba!! (Japp, jag har haft ledigt för länge – 3 dagar. Fast anställning suger med dess tids-regler..;) Ge mig en turné med mycket skitjobb och jobbiga musiker NU!!

Turnén med Daniel Adams-Ray. Här avslutningskonserten på Grönalund med gästerna Veronica Maggio och Petter

Turnén med Daniel Adams-Ray. Här avslutningskonserten på Gröna Lund med gästerna Veronica Maggio och Petter